085 2500929 mail@tkns.nl

TKNS = freelance copywriter

Je maakt een product waar de wereld beter van wordt. Of je levert een dienst waardoor jouw klant uitstekend presteert. Hoe breng je dat naar buiten? En hoe trek je nieuwe klanten aan? Een copywriter geeft antwoord op deze vragen en vertaalt dit naar de juiste doelgroep.

Ik schrijf teksten voor organisaties met een briljant verhaal. En als het verhaal nog niet briljant genoeg is, dan polijsten we dat samen op. Met de meest uitdagende doelstellingen ga ik voor je aan de slag. Van concept tot copy en content. Drie c’s die jouw organisatie laten stralen.

Copywriting door TKNS

Concept

Een ijzersterk concept dat naadloos aansluit bij de strategie van jouw organisatie. Een door en door doordacht idee dat jouw doelgroep aanspreekt en activeert.

Ik wroet en vraag door totdat de ‘WHY’ glashelder is. En daarna woel en bouw ik door totdat het concept staat als een huis.

Copy

Wervende teksten die lopen als een trein en converteren als een malle. Zonder vertraging of oponthoud. Voor advertenties en andere offline en online uitingen.

Ik verplaats me in jouw klanten tot ik hun gedachten kan lezen. En ik toets of de copy écht werkt bij jouw doelgroep.

h

Content

Jouw verhaal. Duidelijk zichtbaar en prettig leesbaar. Op websites, sociale media en andere kanalen. Vanuit een slimme contentstrategie geschreven.

Of juist een los bericht wat inspringt op de actualiteit. Zo blijf je in contact met jouw bestaande en met toekomstige klanten.