085 2500929 mail@tkns.nl

TKNS = interim projectmanager

Een extern project zodat de processen bij jouw klant nog beter draaien. Of een intern project om de puntjes op de i te zetten binnen jouw organisatie. Hoe complex de scope van een een project ook is, het moet gesmeerd lopen. Zowel qua budget, tijd en kwaliteit.

Ik ben projectmanager voor organisaties met uitdagende projecten. Ook ben ik inzetbaar als Scrum Master en Product Owner. Door mijn uitgebreide ervaring in verschillende rollen, ben ik inhoudelijk sterk en spreek de taal van iedereen binnen het project.

Projectmanagement door TKNS

Projectmanager

Projecten strak gemanaged van de start tot en met de oplevering. Onder andere op het gebied van duurzaamheid, energietransitie en ICT.

Ik voel me binnen de korste keren thuis in jouw organisatie. Door duidelijke communicatie weet het projectteam precies wat er moet gebeuren. En door heldere rapportages maak ik inzichtelijk of alles nog volgens planning verloopt.

Scrum Master

In korte iteraries naar het einddoel toewerken. Aan het eind van elke sprint een demo van een werkend product en daarna bijsturen op basis van nieuwe inzichten.

Als Scrum Master zorg ik dat het proces soepel draait en dat de teamleden doen waar ze goed in zijn. En de resultaten zijn altijd en voor alle betrokkenen inzichtelijk.

Product Owner

De eisen en wensen van alle partijen vertalen naar het product. En daarbij de gewenste prioriteit aangeven zodat het team zich met de juiste taken bezig houdt.

Ik bewaak de backlog met mijn leven en zorg dat iedereen de user stories begrijpt. Gebruik mij ook als vraagbaak over de inhoud. Daarin ben ik op mijn gemak.